Bedrijfsgegevens 

Gytrada (Gytrada Holding B.V.)
geleid door bedrijfsleider Gydo Meijers
Graaf Reinaldstraat 6
6041 XB Roermond (geen bezoekadres)
NL 

Telefoon:      +31 (0)475 20 47 69
E-Mail:          info@sockelonline.de
BTW nr.:       NL 854.999.383.B01​
KVK nr.:       62887467
                   ondergebracht bij kamer van koophandel Roermond (Limburg).

Disclaimer:

Gytrada Holding B.V, hierna te noemen Gytrada, verleent u hierbij toegang tot www.sokkelonline.nl en Sockelonline.de en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Gytrada behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Gytrada spant zich in om de inhoud van www.sokkelonline.nl en www.sockelonline.de zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.sokkelonline.nl en Sockelonline.de aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Gytrada Holding B.V..

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.sokkelonline.nl en Sockelonline.de geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Gytrada Holding B.V.. Voor op www.sokkelonline.nl en Sockelonline.de opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Gytrada Holding B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten:

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Gytrada

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen, teksten, foto's en verder is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Gytrada, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Afkomst van bepaalde afbeeldingen:
De opgenomen foto's/afbeeldingen op deze website zijn afkomstig van verschillende leveranciers, eigen beheer en Pixabay.com ©

Overig:

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator gegenereerd

Klantenservice

0475 20 47 69
bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 18.00 uur en 24/7 per e-mail.

© 2017 - 2023 Gytrada | Sokkelonline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel