Retourrecht

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@sockelonline.de. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 


Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 60 zullen bedragen.
Echter is dit afhankelijk per land van verzending, gewicht en formaat. Vanuit ons worden producten veelal met speciaal vrachtvervoer getransporteerd.
U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens het transport.


Uitsluiting herroepingsrecht
Bepaalde producten, zoals producten die speciaal voor u zijn geverft zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Eventuele niet geverfde producten kunnen in overleg worden teruggestuurd. Dit is afhankelijk of het product speciaal voor u is geimporteerd en/of gefabriceerd.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Diensten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen (bijvoorbeeld het coaten van uw gewenste kleur (anders dan standaard in de webshop is aangegeven), op maat bestelde producten, import op enkele bestelling etc.), van en
  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn 
  • Zakelijke klanten.

Zie voor een uitgebreidere beschrijving van het bij Sokkelonline.nl geldende herroepingsrecht
onze algemene voorwaarden.

© 2017 - 2024 Gytrada | Sokkelonline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel