Metalen zuilen

_________
Strakke metalen zuilen, waarbij het voorwerp wat je er op zet door het open frame nog beter in het oog valt. De unieke uitstraling van de metalen frames worden gemaakt van verschillende maten aan hoogwaardige kokerbuizen, het geen zeer sterk is. Kies je voor robuust en stoer of voor fijn en trendy, de metalen frame zuilen bij Sokkel Online geven ieder voorwerp een nieuw karakter in uw woonkamer, hal, showroom of etalage. 

Veel modellen

Bij Gytrada | Sokkelonline.nl treft u veel verschillende modellen aan van deze nieuwe trend in woondesign; metalen zuilen.
Een dikker frame of een houten bovenplank. 

Niet de zuil gevonden die u zoekt? Mail ons en wij zullen u spoedig beantwoorden met een gewenst antwoord en product.

Wat maakt onze producten anders?

Bij Gytrada wordt elk product met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Hiervoor worden enkel Europese (Nederlandse) materialen gebruikt, zoals het staal en hout. Wij kopen dan ook onze materialen in bij Nederlandse leveranciers, waardoor wij zeker zijn van kwaliteit en herkomst. Dit ziet men niet alleen maar voelt men ook, want onze producten voelen stevig aan. Geen massa product en allemaal gecheckt op kwaliteit. Neem als voorbeeld de metalen kokers deze worden gebruikt, deze hebben altijd een minimale wanddikte van 1,5 mm. Hierdoor is het draagvermogen veel hoger dan veel (niet Europese) massa producten, deze vaak gemaakt zijn van dunner en goedkoper materiaal. 
​U wilt toch ook dat het object dat u erop presenteerd veilig & stevig staat?

Maatwerk?

Ook kunt u bij ons maatwerk zuilen bestellen, neem hiervoor contact met ons via het contactformulier

Naar contactformulier >

© 2017 - 2024 Gytrada | Sokkelonline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel